Monday, January 24, 2011

GeNtinG HighLaND

Cuti Taipusam hari tu shud dan kawan2 sempat pergi bercuti dekat genting...
pecutian kami tak terancang pun..

Family Farhana (BFF) ajak join and teman mereka dekat sana...so tak boleh nak tolak sebab mereka baik sangat dengan Shud..sampai nak bagi duit tambang..tapi shud tolak..shud ajak kawan2 lain temasuk la Sakina (BFF)..
Shud bertolak dari Kuala Lumpur pukul 10 malam jugak la sebab nak tunggu kawan ambik kan...

Family Farhana dah tunggu kami dekat atas genting...sempat jugak la mereka sekeluarga pergi shopping dulu untuk habiskan duit mereka 2 hahahah....
Shud, Sakina,Adik, and Daddy samapi lambat dalam pukul 12 lebih...Mula kedengaran cik puan sri Farhana 2 membebel lambat..hek3 =)

nie Shud dengan adik time baru sampai kat destinasi yang kami tuju...sejuk!!

KeEsOKan HaRi..Shud dengan kawan2 mula untuk berseronok (KITA ENJOY) =D..kami layan outdoor game at GENTING THEME PARK..the tiket price is RM46 for 1 person adult and RM28 for 1 child.. Rm 189 for 1 family that involve 2 adult and 2 child only..the 1st game that we play is 7second, tak kecut perut pun tapi shud rasa macam dah berada di KAYANGAN (Paradise) "2 pn klu yea msk kn"... =p
after that we can't play because they need rest and want 2 take their lunch with farhana family.. a hour for rest we come back 2 theme park...i was play caneo,roller coster, ..... and so many things that i remember but not list it =)..finally at the end of time we happy with take photos... now u can see some of my photo :-
on subuh time, after enjoy a whole day..Sakina, adik,daddy n I come back 2 Kuala Lumpur for continue our studies n working..
BYE...BYE...BYE GENTING..
Family farhana  keluar dari hotel pada pukul 12 nye..FIRST WORLD HOTEL..






No comments: