Monday, February 14, 2011

Sakinah become My Model

Hai kawan-kawan...
Kalau kawan-kawan perasan shud selalu update my blog lewat-lewat malam kan??
Bukan apa kawan-kawan malam adalah masa ketenanggan untuk mengarang ayat, sebab shud bermasalah dalam berbahasa nie biarpun orang MALAYSIA. Memalukan betul la shud nie kan?? tidak patut!!


Malam nie shud nak cerita tentang Sakinah (ala kawan baik shud tuu), dia telah menjadi mangsa kerakusan tangan yang gatal nie untuk mencontengkan warna keatas mukanya. ish...ish...ish... kesian dia tao kawan-kawan.. Bukan apa hari tuu shud tengok dia open my make-up case, nampak teringin jee nak pakai.. SO apa lagi shud ambik foundation terus tenyeh kat dahi dia... Merayu-rayu tak nak!! tak nak!! nak!!! nak!! hek3......... gelak...........hahahahahahhaahhahahahahhahahaa....

Ha ini lah hasil make-up dari tangan yang gatal nie kawan-kawan :-




jeng...jeng...jeng........




Apa lagi kawan-kawan...apa pandangan korang dengan hasil toucup nie??
Comment-Comment la yea..Ini untuk menigkatkan lagi tahap kepandaian n creativity tangan yang gatal nie..
Semua barangan make-up yang shud gunakan dekat model nie adalah barangan y shud pakai dan jual yea..
Sebarang pertanyaan, apa-apa pun boleh email ya kawan-kawan... =)

No comments: