Friday, January 28, 2011

my SUMMIT like love like choclate

Cerita ini bermula dengan melihat satu content dekat facebook. Daripada fan page Summit Shoes.

LINK

Jangan lupa clik LINK dekat atas.Pada masa 2..shud memang tengah melihat gambar2 kasut bagi dibeli dan dipakai untuk upacara majlis perkahwinan sahabat baik BF shud, dekat Kuala Kangsar pada cuti raya cina nie. Kepada pengantin jangan risau yea insyallah kami akan sampai kesana juga. HA..Haa lihat punya lihat nampak satu high heels yang cantik nie. warna pink, trendy,stylo, and geogeous..sweet sangat. ha kawan-kawan nie la gambar kasut nye :-

Jenama apa kasut nie sowi yea shud tak berapa nak perasan, tapi pattern camnie la yang shud cari untuk majlis tu nanti.  ha JOM kita terjah link nie : boohoo.com untuk melihat lebih lagi kehendak perempuan masa kini. Mugkin bukan colour pink yang shud cari tapi colour tuqois (betul ke saya eja nie?) ataupun silver je, hitam warna yang menawan tapi kurang menjadi pilihan. Shud ingatkan pada waktu 2 baju yang hendak dipakai adalah baju kurung moden bewarna hitam sahaja sebab my BF nak pakai baju warna yang sama serta sedondon dan warna 2 saja y kami ada selain warna pink.

he....hehhhheeheheeh hehehehehhe......

BUKAN ini motif shud sekarang!! motif dia adalah promotion my picture in  “Love Affair of the Sole”  content. Kepada sesiapa yang membaca blog shud so ringan2 kan la tangan bagi meng-CLIK and vote my picture yea. sudi-sudikan la dengan kerjasama anda =D..suke--suke..
ha nie la gambar kasut favorite shud :

my SUMMIT like love like choclate


 Sesudah melihat gambar kasut shud nie, kawan2 mesti perasankan dengan apa yang shud kata kan kasut nie seperti coklat and love. Kerana apa shud katakan begitu??  kerana bagi shud kasut nie sweet, cute, smooth like a choclate. Lagi pun kasut nie sebenarnya bewarna baby pink, dekat gambar tak berapa jelas nak nampak warnanya. On the other hand, kenapa pula ia seperti love sebab value of this shoe to me. hek3..kawan2 mana la tao kan, dengan izin ALLAH shud dapat hadiah apple ipad 2 kan. Kawan-kawan boleh tumpang gembira dan mendapat pahala dengan membantu shud kan?? kan??? ;)
ha jangan lupa clik and vote yea..shud tak memaksa dengan ada nya value masing2. TERIMA KASIH!!

No comments: